Intensivt 2 dages-kursus:

Sådan sparer du mindst 20 %
på indkøb af Facility Service ydelser


 • Savner du en logisk struktur, en metode, til at skabe varige besparelser på indirekte indkøb af Facility Service og Facilities Management (FM) ydelser?

 • Er det vigtigt for dig at skabe besparelser i driften, der kan ses direkte på bundlinjen, og bliver du målt på det?

 • Efterlyser du konkret og direkte sparring og feedback på de indkøbsprojekter, du til dagligt sidder alene med i virksomheden?

På dette intensive 2 dags-kursus får du de teknikker, metoder og redskaber, der skaber de resultater, du efterlyser.

Undervisningen er på baseret på fire logiske trin til at skabe besparelser på
20 % på virksomhedens indkøb af Facility Service ydelser– mange kursister har skabt større resultater.På disse 2 dage lærer du:
 • Hvordan du strukturerer indkøb af Facility Services efter et logisk skelet, en model, du kan bruge igen og igen – og som sikrer besparelser på mindst 20 %.

 • Hvordan en kontrakt kan opbygges – og hvilke ting, der koster penge at glemme. Detaljer der nemt kan overses – og som desværre bliver overset hver eneste dag i mange virksomheder.

 • Hvilken fejl de fleste – både små og store, nye og erfarne – virksomheder begår allerede under forarbejdet til indhentningen af tilbud på Facility Services.

 • Metoden, der sikrer, at hver eneste opgave, du udbyder, vil blive udført af den, der er bedst til at varetage netop dén opgave. (Alene dette ene trin, har ændret DR’s indkøb for FM-ydelser radikalt. Det betyder, at deres udbud i dag er blevet en gamechanger i FM-markedet).

 • Hvordan du med et Service Performance Dashboard på en enkel måde skaber systematisk leveranceopfølgning, der sikrer, du får hvad du har betalt for og undgår dyre ekstraregninger. Så er du ikke er solgt, når du har købt.

   "God sammenhæng mellem teori og praktiske cases..."
   "Værktøjer lige til at anvende..."Kurset er for dig, der …
 • Er helt ny i indkøbsfunktionen, og som har brug for mere viden om facility service markedet og for en systematisk tilgang til indirekte indkøb

 • Allerede har års erfaring som indkøber, men savner nye vinkler, værktøjer, metoder – og ikke mindst inspiration

 • Arbejder i facilities management afdelingen og har brug for konkrete modeller, værktøjer og metoder

 • Ikke har hverken indkøber eller facility manager stående på visitkortet, men som alligevel har ansvaret for indkøb og opfølgning på facility service ydelser.

Efter dette ambitiøse kursus kan du:
 • Styre sikkert uden om de klassiske fejl og fælder ved FM indkøb, der hver dag koster virksomheder (alt for) mange penge.

 • Gå direkte hjem og anvende en ny systematisk metode til indkøb af FM ydelser. Det betyder at, du kan udføre opgaven med en langt højere grad af tryghed – og mere effektivt.

 • Starte på leveranceopfølgning på dine eksisterende aftaler, og få endnu mere værdi for pengene.

 • Indsamle de data der gør dig i stand til at få et knivskarpt tilbud næste gang
Desuden har du nu modellen, der gør det muligt for dig at skabe besparelser på 20 % - eller mere – på indirekte indkøb fremover. Tidligere kursister bruger modellen ved hvert indkøb og skaber store besparelser.Hvem er din underviser?
Din underviser disse to dage er Preben Gramstrup, Driftsherrerådgiver og indehaver af fm3.dk. Preben har mere end 25 års erfaring som driftsherrerådgiver og formidler af viden med speciale i ejendoms- og servicerelateret Facilities Management.

Hans speciale er på samme tid at reducere omkostningerne og forøge kvaliteten af de leverede FM-ydelser. Preben har tidligere været direktør for Nykredit Ejendomme A/S og Group Facilities Manager hos VKR Holding A/S.

Glæd dig til en erfaren, engageret og dygtig underviser, der bl.a. er kendt for at kunne fremlægge selv meget kompliceret stof på en enkel og letforståelig måde.

 "Super relevant relevant kursus. Rigtig kompetent kursusleder..."


Din investering i kurset:

kr.  9.500,- for medlemmer af DILF
kr. 10.700,- for ikke-medlemmer af DILF

Beløb indeholder forplejning, overnatning mellem kursusdagene og kursusmateriale.Faktura og bekræftelse fremsendes efter modtagelse af tilmelding. Alle priser er ekskl. 25% moms.

Der er max. 16 deltagere på kurset for at sikre optimalt udbytte til den enkelte kursist.

Næste gang: 16. -17. november 2015
, på Comwell Middelfart

Tilmelding


Populært tilkøb:

Mange kursister vælger at supplere kurset med 4 timers one-to-one sparring med Preben Gramstrup. Ved tilkøb af sparringpakken samtidig med køb af kursusplads får du 20 % rabat på sparring.

Normalpris 4 timers sparring: kr. 5.600,- ekskl. moms
Din pakkepris kr. 4.480,- ekskl. moms


Anmod om sparringspakken >>Mangler du lige 3 argumenter til din chef ?  

1   Du får den dokumenterede metode, der giver besparelser hver gang – og som du kan anvende i al fremtid
2   Undervisningen er alt andet end tør teori, men er baseret på praktik og danske cases, som du kan gå direkte tilbage og anvende på kontoret
3   Du er ikke væk fra arbejde i disse dage 2 dage. Du er på arbejde – og du har dine egne opgaver med, som du får konkret feedback på


De fem mest stillede spørgsmål:

Kan jeg virkeligt lære dette på 2 dage?
Ja. Det bliver 2 intensive dage og vi har på utallige opfordringer fra tidligere kursister udvidet fra en til to dage, fordi vi gerne vil have endnu mere tid til at gå i dybden

Hvordan kan vi være sikre på, at det, vi lærer, virker i vores organisation?
Med mere end 50 kursister fra mange forskellige virksomheder, private som offentlige, ved vi, at metoden kan anvendes af alle

20% er et meget højt tal, kan du garantere os det?

Vi ved, at metoden virker. Besparelsen er forskelig fra projekt til projekt, men i gennemsnit spares der 20%, og ofte mere.

Vi har lige forhandlet ny aftale er det så ikke spild af tid og deltage?

Nej, for der er også mange effektive forslag til hvordan du sikrer dig at ydelserne leveres korrekt, og hvordan du følger op på allerede indgåede aftaler.

Vi har været på mange af den slags kurser, er det ikke bare tør teori?

Der veksles begge dage mellem cases, gæsteindlæg, gruppearbejde og undervisning. Det betyder, at du kommer til at opleve et kursus med et læringsmiljø med praktiske cases fra det danske marked og praktiske øvelser med dine egne opgaver, som du får sparring på fra bl.a. dine medkursister. Derfor kan du godt glæde dig til to dage med alt andet end tør teori.

 

 
Tidligere deltagere fra bl.a.:

Danmarks Radio
Holbæk Kommune
DSB
Chr. Hansen A/S
DONG Energy
KMD
LEGO
Styrelsen for slotte og kulturejendomme

Kursus afholdes i samarbejde med DILF, Dansk Indkøbs- og Logistik Forum