Kurser i 2017


   
 Center for Offentlig Kompetenceudvikling

Strategisk ejendomsforvaltning
Et fundament for kommunal velfærd. Det kommunale ejendomsområde er blevet en central medspiller i det politiske landskab og dermed også i budgetforhandlingerne. Der er store samfundsøkonomiske værdier på spil, når bygningskapitalen gøres op og driftspotentialer realiseres.

Der er fokus på strategisk ejendomsforvaltning og porteføljestyring. Gennem interaktive oplæg, erfaringsbidrag og Caseoplæg bliver du klogere på kommunal ejendomsdrift og på egne strategiske pejlemærker til en effektiv ejendomsforvaltning.


9. oktober Vejle
      
DILF, Dansk Indkøbs- og Logistik Forum

Sådan sparer du mindst 20 %
på indirekte indkøbPå dette intensive 2 dages-kursus får du de teknikker, metoder og redskaber, der skaber de resultater, du efterlyser.

Undervisningen er på baseret på fire logiske trin til at skabe besparelser på 20 % på virksomhedens indkøb af Facility Service ydelser– mange kursister har skabt bedre resultater.


Nye datoer kommer snart
  DILF (link):

    
Teknologisk Institut

Energiledelse indenfor Facilities Management (FM)
Energiledelse i Facilities Management sikre koblingen mellem energiindsats og organisationens mål, og skaber overblik og beslutningsgrundlag på taktisk og strategisk niveau.

Kurset er et praksisnært uddannelsesforløb for nye og erfarne energiansvarlige og FM-ledere, konsulenter, energivejledere og andre, som enten skal til eller er igang med energiledelse. Ialt 6 dage

5. sep til 29. nov 2017, Roskilde / Taastrup
  Kurser i Energiledelse indenfor Facilities Management (link):
      
Teknologisk Institut

Udvikling og professionalisering af Facilities Management organisationen
Professionalisering af ejendomsdrift og services i ejendoms- og Facilities Management enheder indeholder et stort dokumenteret potentiale for besparelser, fordi de giver den optimale rammer for at sikre professionalisering, synergier og optimeringer af ejendomsdrift og -service.

Kurset er for nøglemedarbejdere, ledere og chefer i bygningsservice, ejendomsdrift og Facilities Management funktioner i offentlige organisationer. 2 dage

5. til 6. oktober 2017, Aarhus

  Udvikling og professionalisering af Facilities Management organisationen (link):