Kurser i 2018


   
 Center for Offentlig Kompetenceudvikling

Sådan skaber du kloge kommunale kvadratmeter – Strategien
Det kommunale ejendomsområde er blevet en central medspiller i det politiske landskab og dermed også i budgetforhandlingerne. Der er store samfundsøkonomiske værdier på spil, når bygningskapitalen gøres op og driftspotentialer realiseres.

Kurset ”sådan skaber du kloge kvadratmeter– strategien” fokus på optimal arealudnyttelse og strategisk ejendomsadministration.

27. september Vejle
      
 Center for Offentlig Kompetenceudvikling

Sådan skaber du kloge kommunale kvadratmeter – Værktøjskassen
Anvender I bygningerne rigtig? Vil det være muligt at gøre mere på mindre plads? Kan vi anvende den samme plads bedre og mere? Eller kan vi skabe bedre kvalitet i de arealer vi allerede anvender.

Kurset ”Sådan skaber du kloge kommunale kvadratmeter - Værktøjskassen” stiller skarpt på værktøjer og metoder til optimering af bygningernes arealer. Der vil blive præsenteret cases til inspiration og vi vil arbejde med kursisternes egne cases. Da en stor del af kurset vil blive bearbejdning af kursisternes egne cases giver det dig mulighed for at få arbejdet med konkrete problemstillinger og få løsningsforslag med tilbage.

9. og 10. oktober Vejle
      
Teknologisk Institut

Udvikling og professionalisering af Facilities Management organisationen
Professionalisering af ejendomsdrift og services i ejendoms- og Facilities Management enheder indeholder et stort dokumenteret potentiale for besparelser, fordi de giver den optimale rammer for at sikre professionalisering, synergier og optimeringer af ejendomsdrift og -service.

Kurset er for nøglemedarbejdere, ledere og chefer i bygningsservice, ejendomsdrift og Facilities Management funktioner i offentlige organisationer. 2 dage

3. til 4. oktober 2018, Aarhus

  Udvikling og professionalisering af Facilities Management organisationen (link):     
DILF, Dansk Indkøbs- og Logistik Forum

Sådan sparer du mindst 20 %
på indirekte indkøbPå dette intensive 2 dages-kursus får du de teknikker, metoder og redskaber, der skaber de resultater, du efterlyser.

Undervisningen er på baseret på fire logiske trin til at skabe besparelser på 20 % på virksomhedens indkøb af Facility Service ydelser– mange kursister har skabt bedre resultater.


Nye datoer kommer snart
  DILF (link):